Noves proves que Facebook està treballant en un lector de RSS

Compartir

La feina vindria d’un any enrere i, per tant, no tindria res a veure amb el tancament de Google Reader.

Segons una informació publicada pel Wall Street Journal, fa un any que Facebook està treballant en un nou lector de continguts basat en tecnologia RSS i optimitzat per a dispositius mòbils, que presentaria continguts generats pels usuaris d’una manera visualment nova, semblant a com ho fa Flipboard.

Segons el Journal, aquesta nova app és coneguda internament com a Reader i, d’aquí, les filtracions sobre la possibilitat que la companyia presentés un substitut a Google Reader, la vida del qual finalitzarà el proper 1 de juliol. Finalment, Facebook no va presentar aquest lector, si no que va ensenyar l’opció de microvídeos a Instagram.

El contingut, naturalment, es trauria de la xarxa social Facebook, i l’objectiu de l’app seria tant el d’atraure als usuaris per a què passin més temps en les seves aplicacions, com el de mostrar més publicitat en línia. Recordem que des de Facebook s’ha admès explícitament que el seu futur passa per les aplicacions mòbils, ja que els seus usuaris cada cop accedeixen més des de smartphones i tablets.

S’ignora l’estat en què es troba actualment el projecte i, ni tan sols, si acabarà veient la llum. El Journal cita fonts anònimes properes al desenvolupament per basar la seva informació.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: