Noves versions de la distribució GNU/Linux Càtix

Compartir

GNU/LinuxSón la darrera amb KDE 3 i la primera amb el 4 respectivament.

Redacció – Segons han donat a conèixer els responsables d’aquesta distribució al seu lloc web, les presents seran la darrera versió de la Càtix que inclourà el KDE 3 i la primera que muntarà la quarta encarnació d’aquest escriptori per a sistemes Unix/Linux respectivament. Les versions 1.5 (KDE 3) i 1.6 (KDE 4) disponibles en 32 i 64 bits.

A la mateixa pàgina web de Càtix es pot llegir que els responsables d’aquesta distribució (basada en Debian) recomanen la versió 1.5 amb KDE 3 per a aquells usuaris que prefereixin un escriptori més que provat, madur i estable, i qualifiquen a aquesta versió com la millor de Càtix amb KDE 3 fins a la data, mentre que la versió 1.6 amb KDE 4 la recomanen per a aquells usuaris que vulguin disposar de les darreres tecnologies als seus escriptoris.

L’únic problema detectat fins al moment afecta als posseïdors d’una tarja gràfica nVIDIA, que hauran d’engegar el sistema amb un paràmetre especial. Aquest problema és degut als controladors de la companyia fabricant, a la qual des de Càtix acusen d’haver-se quedat endarrerida en el manteniment dels controladors de les seves targes per al sistema operatiu del pingüí.

Ambdues versions es troben disponibles al servidor FTP del projecte per a màquines de 32 i 64 bits.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)