Novetats a Yahoo!

Compartir

La companyia de Marissa Mayer llança novetats en el seu servei de correu electrònic, tanca un mític de la Xarxa i adquireix una altra empresa.

A partir d’ara, Yahoo! Mail integra Flickr. D’aquesta manera, tots els usuaris del servei de correu electrònic en línia podran compartir les fotos de Flickr sense haver de linkar ni res, des del mateix mail es podran adjuntar les fotos que tinguem compartides en el nostre Flickr. Aquesta opció, que arriba tard, és part del rentat de cara que Yahoo! li ha fet a Flickr.

Per desgràcia no sempre hi ha bones notícies; us recordeu d’Altavista, el cercador insígnia que dominava Internet abans de l’arribada de Google? doncs bé, aquest cercador va quedar en la memòria d’alguns gràcies a què Yahoo! el va comprar i el va deixar operatiu per als nostàlgics, passat molts anys i en plena reestructuració de la companyia, han decidit baixar la persiana.

I, com és costum, els nois de Marissa Mayer han adquirit una altra empresa i amb aquesta en portem més d’una dotzena. Ara Yahoo! s’ha fet amb Bingnoggins una desenvolupadora de jocs mòbils, l’empresa que ha creat dues aplicacions de simulació de lligues esportives que són Fantasy Monster i Draft Monster, i que s’integraran a l’oferta mòbil de Yahoo!. Com acostuma a passar, es desconeixen els termes financers de l’operació.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: