Nvidia presenta els seus nous SoC Tegra K2

Compartir

Els nous Tegra K2 seran anomenats Erista i Stark.

En el marc de la GTC 2014 que ha organitzat Nvidia, l’empresa ha anunciat els nous SoC Tegra K2 sota la denominació Erista i Stark. Tots dos substituiran als antics Tegra K.

Nvidia ha revelat el primer SoC, l’Erista (Si Nvidia suprimeix la nomenclatura Tegra K2), que té les següents característiques: 4 +1 nuclis ARM (que encara es desconeix si seguiran estant basats en Cortex-A15 o si es donarà el salt als 64 bits emprant Cortex A-53 “Apolo” o el Cortex A-57 “Atlas”) i una GPU GeForce ULP de sisena generació Maxwell Mobility que portarà el següent:

  • Conformada per 256 processadors d’ombrejat.
  • 2 SMM (cadascun estarà conformat per 4 Shader Blocks).
  • 2 unitats de tessel·lat (PolyMorph engine 2.0).
  • 16 unitats (2 × 8) de textura (TMU).
  • Controlador de VRAM de doble canal (64 bits).
  • 8 unitats de renderitzat (ROPS).
  • Fabricat amb el procés de manufacturació a 20nm Bulk de TSMC.

Això suposa una qualitat gràfica superior als Tegra K1. Nvidia no va donar a conèixer cap característica del Tegra K2 Stark, per la qual cosa se suposa que la informació serà proporcionada en un altre esdeveniment. L’Erista serà llançat en algun moment de l’any vinent.

Imatges del Roadmap

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: