nVIDIA Quadro, noves solucions de la gràfica més potent per a portàtils

Compartir

MaquinariLes noves solucions gràfiques del prestigiós fabricant permeten disposar de la potència més gran en estacions de treball mòbils.

Redacció/Agències – La nova família d’unitats de processament gràfic (GPU) nVIDIA Quadro per a ordinadors portàtils es basa en l’arquitectura de càlcul paral·lel CUDA i ja es troba disponible per accelerar dràsticament la nova generació d’estacions portàtils de Dell, Fujitsu Technology Solutions, HP i Lenovo basades en la família de processadors Intel Core i7.

Les darreres solucions nVIDIA Quadro FX per a portàtils estan certificades per a les aplicacions de visualització, disseny CAD i disseny DCC més exigents i han estat optimitzades per a qualsevol aplicació professional que empri les API OpenGL, Shader Model, Microsoft DirectX, DirectCompute i OpenCL. La línia completa inclou:

  • Quadro FX 3800M, disponible a l’estació Dell Precision M6500 (17 polzades)

  • Quadro FX 2800M, disponible a l’estació Dell Precision M6500 (17 polzades)

  • Quadro FX 1800M, disponible a l’estació HP EliteBook 8540w (15,6 polzades)

  • Quadro FX 880M, disponible en les estacions HP EliteBook 8540w (15,6 polzades), Lenovo ThinkPad W510 (15,6 polzades) i Fujitsu CELSIUS H700 (15,6 polzades)

  • Quadro FX 380M, disponible a l’estació HP EliteBook 8440w (14,1 polzades)

Totes elles incorporen l’arquitectura de càlcul paral·lel nVIDIA CUDA, amb la qual combinen un alt rendiment gràfic i una gran capacitat de càlcul per a oferir un rendiment sorprenent en àrees com la codificació de vídeo, el processament d’imatges o el traçat de rajos.

La nova línia inclou també funcions de visió estereoscòpica nVIDIA 3D Vision de qualitat professional per al creixent nombre d’aplicacions de visualització 3D que estan desenvolupant empreses com Autodesk, Siemens i Agilent.

La línia completa de solucions gràfiques nVIDIA Quadro FX per a portàtils està disponible a tot el món a través dels principals fabricants i integradors d’estacions de treball.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)