NVIDIA revela els seus nou SoC Tegra

Compartir

La cinquena i sisena generació s’anomenaran Logan i Parker respectivament.

En el marc de la GPU Technology Conference celebrada recentment, la companyia NVIDIA va revelar les noves generacions de Tegra, anomenades Logan i Parker. Seran els primers SoC (System on a Chip) Tegra basats en el projecte Denver, és a dir l’arribada de les primeres CPU ARM de 64 bits i els primers desenvolupaments amb nuclis CuDA integrats.

Tot seguit, les característiques de Logan i Parker:

  • Logan encara tindrà nuclis ARM de 32 bits i una GPU basada en arquitectura Kepler. La producció començarà a principis del 2014 i serà compatible tant amb CUDA 5 com amb OpenGL 4.3.
  • Parker inclourà els esmentats nuclis Denver ARM v8 de 64 bits i una GPU basada en tecnologia Maxwell. Estarà fabricat emprant transistors de tecnologia 3D FinFET que, segons el CEO de NVIDIA, possibilitarà un augment de 100 vegades el rendiment enfront del Tegra 2. Arribaria al mercat en el 2015.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: