Obama busca talents a Google i Facebook

Compartir

L’administració del reelegit president nord-americà Barack Obama tanteja a la indústria tecnològica per ocupar els alts càrrecs del país.

El reelegit president dels Estats Units, Barack Obama, està perfilant el seu nou gabinet, i la Secretaria del Tresor es troba de moment vacant ja que l’actual secretari, Timothy Geithner, causarà baixa. Per tal de cobrir aquesta plaça, Obama s’ha decidit a tantejar el mercat que li ofereix la indústria tecnològica.

I les primeres propostes que ha llançat han anat a Eric Schmidt (ex-CEO i ex-President de Google), i a la cap d’operacions de Facebook, Sheryl Sandberg.

En el cas de Schmidt, la relació amb Obama ja ve de lluny, doncs havia estat membre del comitè de transició des de l’administració Bush, a més de consultor extern durant la campanya de les darreres eleccions. Per a Sandberg, en canvi, els rumors sobre les motivacions del president electe apunten a les constants vendes d’accions de la xarxa social.

De moment, cap dels anomenats ha volgut fer declaracions.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: