Oberta nova edició dels premis BDigital a la Innovació Digital

Compartir

BDigitalFins al 15 d’abril es podran presentar les candidatures que optaran a aquests guardons ja tradicionals que acompanyen al congrés de noves tecnologies de Barcelona.

Redacció/Nota de premsa – Barcelona Digital Centre Tecnològic ha obert la 9a convocatòria dels premis BDigital a la Innovació Digital en el marc de la 13a edició del BDigital Global Congress, consolidat com un dels esdeveniments de referència a Espanya sobre els avenços del sector TIC i la societat digital, que se celebrarà al CaixaForum de Barcelona del 30 de maig al 2 de juny.

Enguany, el congrés se centra en el concepte Smart World. Durant quatre dies experts internacionals i nacionals debatran i mostraran les últimes tendències en tecnologies intel·ligents aplicades a la millora de les ciutats (Smart cities), la salut (smart health) i els mitjans socials (smart social media).

En el marc del congrés, Barcelona Digital convoca la 9a edició dels Premis BDigital a la Innovació Digital. Patrocinats per Fujitsu, tenen com a objectiu recolzar aquelles idees i projectes innovadors de clara aplicació tecnològica basats en resultats generats en les empreses, centres tecnològics i universitats així com productes i serveis innovadors, desenvolupats o en fase de desenvolupament, encaminats a impulsar l’aprofitament empresarial de resultats i/o tecnologia generada en l’àmbit de la societat de la informació i el món digital.

Els Premis BDigital a la Innovació Digital es divideixen en tres categories:

  1. Projectes R+D+i de grans i mitjanes empreses

  2. Projectes R+D+i de petites empreses i emprenedors

  3. Projectes R+D+i d’universitats i institucions

El premi per a cada guanyador de les 3 categories constarà d’un ordinador portàtil d’última generació de Fujitsu i d’un viatge amb agenda personalitzada per assistir a l’exclusiu esdeveniment VISIT 2011, organitzat per Fujitsu, que se celebrarà els dies 9 i 10 de novembre de 2011 a la ciutat de Munich. El VISIT 2011 comptarà amb ponències d’experts mundials així com una important àrea de demostracions, sessions pràctiques, dinàmiques de grups i espai de networking. En l’edició de 2010 van participar més de 8.000 CIO’s de tot el món.

Les bases de la convocatòria i el formulari per presentar les candidatures es poden consultar a la Secció Premis de la web del congrés.

La convocatòria per a la presentació de candidatures romandrà oberta fins el divendres 15 d’abril de 2011 a les 12 hores.

Guillem Alsina