Obre a Barcelona el primer club d’usuaris de tauletes tàctils

Compartir

La quota de soci costa 15 euros mensuals i, a canvi, ofereix espais per a treballar, una biblioteca, formació o assessorament, entre altres instal·lacions i serveis.

L'exterior del Teenpad, el club de tablets de Barcelona. Imatge de Teenpad

L’exterior del Teenpad, el club de tablets de Barcelona. Imatge de Teenpad

El carrer Comte de Salvatierra de Barcelona acull el primer club d’usuaris de tauletes tàctils de tota Europa, un espai en el qual els posseïdors d’un tablet o les persones interessades en adquirir-ne un, poden compartir coneixements, rebre formació, veure demos o, senzillament, treballar amb el seu tablet.

El club, anomenat Teenpad, és ‘agnòstic’ pel que fa a la plataforma del tablet, donant la benvinguda tant a usuaris d’iPad, com de tauletes tàctils Android o Windows RT/8. La quota de soci és de 15 euros al mes més IVA, però si hom vol pagar la quota de tot un any, aquesta surt a 150 euros.

Entre els serveis que ofereix, es troben un espai de treball amb accés a dispositius i assistència personal, imprimir documents, accés a la biblioteca física i a una biblioteca virtual per als socis, o rebre assessorament en l’adquisició de material de segona mà o llogar espais per realitzar presentacions.

Els usuaris que necessitin assessorament per escollir, instal·lar i usar apps, també poden cercar ajut en el club i, anant un pas més enllà, també aquelles persones o empreses interessades en desenvolupar una solució per a tablets, una app, o en promoure un desenvolupament.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: