Rovio va rebutjar una oferta milionària de Zynga

Traient la bateria del MacBook un cop hem descargolat tots els cargols
Compartir

Zynga, creadora de Farmville, Cityville i altres jocs, va llençar una oferta de 2,25 milions de dòlars a Rovio, creadora d’Angry Birds, però aquesta la va rebutjar.

Angry Birds

Angry Birds

El motiu per a què Rovio rebutgés l’oferta milionària fou el mal ambient de treball que hi ha a Zynga, segons el rotatiu NY Times.

Zynga podria estar dividia en equips independents per cada joc que treuen, és a dir: un equip per a Farmville, un equip per a CityVille, etc. D’aquesta manera els equips estarien enfrontats entre ells. Rovio, en sentir aquest rumor, es va fer enrere i va rebutjar la milionària oferta.

Si l’hagués acceptat, formaria part de l’ecosistema de jocs casual del Facebook, tot un univers en expansió que cada dia té més èxit i que genera més possibilitats econòmiques. A més, es reunirien sota un sol segell els jocs més reeixits dels darrers temps en aquest àmbit, donant lloc a incomptables oportunitats noves. ¿Creieu que Rovio ha fet bé rebutjant l’oferta?

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: