Office 2010 disponible per a clients corporatius

Compartir

WindowsMalgrat que els usuaris finals només podran adquirir la nova versió de la suite ofimàtica de Microsoft a partir de mitjans de juny, aquesta ja es troba a disposició dels clients corporatius que tinguin contractats serveis de manteniment.

Microsoft OfficeRedacció – Microsoft ha anunciat la disponibilitat a nivell mundial de la nova versió de la seva suite ofimàtica Office, la 2010, i de SharePoint 2010, Visio 2010 i Project 2010 per a usuaris corporatius. L’enfocament d’aquesta nova versió de les eines ofimàtiques de la companyia de Redmond es centra més encara en la col·laboració i el treball compartit.

Entre les novetats que presenta, ens trobem amb Office Web Apps, el Connector Social d’Outlook i les intranets de SharePoint 2010. El primer element sembla l’aposta de Microsoft davant les eines online de tipus cloud, de les quals tant es parla actualment i que s’estan implantant a marxes forçades a les empreses. Disposar d’una solució cloud és primordial perquè a Microsoft no li prengui el lloc un competidor. Les Web Apps són respectuoses amb el format i l’aparença del document que estiguem treballant, independentment de la plataforma que empren per a editar-los.

Des de Windows Phone Marketplace (la botiga en línia per als smartphones basats en la plataforma de Microsoft) es podrà descarregar en un futur la versió mòbil de la suite ofimàtica, Office Mobile 2010, que permetrà la visualització i edició de documents directament des del nostre smartphone.

Gràcies al Programa de Garantia Tecnològica d’Office 2010 els clients que comprin Office 2007 entre el 5 de març i el 30 de setembre, podran actualitzar el seu producte a Office 2010 quan estigui disponible.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina