OfficePOD, la teva oficina “portable”

Compartir

Ara que estem en època d’expansió que millor que tenir la teva oficina al teu jardí, terrassa o allí on vulguis imaginar. OfficePOD arriba amb poc espai allí on la teva ment ha volgut.

Qui no ha tingut mai el somni d’apartar-se de la seva casa, de tenir el seu espai. Un lloc on només estàs tu. Petit, acollidor i amb tot el que necessites.

OfficePOD et porta la teva oficina minimalista i amb acabats d’alta qualitat allí on la teva ment vulgui. Que vols l’oficina al jardí, doncs al jardí. Que la vols al mig d’una esplanada? Allí estarà.

Tenir un espai aixì dintre l’entorn de casa teva t’ofereix una flexibilitat laboral i formes de recerca de l’eficiència sense sacrificar la productivitat, OfficeBox ofereix una solució al lloc de treball flexible i s’arrisca a comprometre el benestar de l’empleat i la productivitat.


Té moltes qualitats i diferències de qualsevol altre oficina o entorn. Escriptori integrat i armaris, il·luminació, energia, ventilació i calefacció. Especifiquen que el teu nou despatx un cop t’arriba a casa, arriba desmuntat. Així pot accedir a llocs de difícil accés i allí muntar el teu nou espai de treball i desenvolupament.

L’altre punt a favor del lloc de treball és que té més de 20 anys de vida i capacitat de ser reformat, desmuntat i tornat a muntar.

Qui no voldria desaparèixer en un espai especial i dedicat per treballar? Jo m’estic mirant una càpsula d’aquestes perquè mai se sap!

Més informació a OfficePOD

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: