Olot acollirà una nova edició de la Volcànica aquest proper cap de setmana

Compartir

La party de La Garrotxa s’estén enguany des del dijous dia 18 fins al diumenge 21, amb les seves habituals competicions de videojocs, xerrades de difusió, i activitats lúdiques.

Una instantània de la Volcànica 2011, imatge gentilesa de l'organització

Una instantània de la Volcànica 2011, imatge gentilesa de l’organització

El recinte firal d’Olot acollirà, des d’aquest dijous dia 18 i fins al diumenge 21, la setena edició de la Volcànica, la LAN party* de La Garrotxa.

Com en cada edició fins ara, aquesta festa de les noves tecnologies té vocació d’acostar-se a tota mena de públic, amb xerrades de difusió més enfocades a una audiència d’usuari final o professional, i també amb una important vessant lúdica, amb competicions dels videojocs més en boga.

Enguany les xerrades es realitzaran el dijous dia 18 i durant els dos dies de cap de setmana, coincidint en aquestes dues darreres jornades amb les competicions de videojocs, que s’hauran encetat el divendres dia 19.

Entre les xerrades hi trobem, per exemple, temes com Viquipèdia i universitat (a càrrec d’Àlex Hinojo), animació amb Blender, gestió de llicències Microsoft en organitzacions, o un taller de WordPress.

En l’àmbit dels videojocs, ens retrobem amb tot un clàssic d’aquest esdeveniment com és el torneig de Dance Dance Revolution, les partides de Counter Strike o Age of Empires II, We-Ski.

A més, els assistents podran posar a prova la seva habilitat física en el tradicional concurs de Ratanca, el llançament de ratolí d’ordinador, i les seves habilitats intel·lectuals en el concurs Hack-it, en el marc del qual s’hauran de superar diverses proves de natura tecnològica per coronar-se guanyador.

terme anglès traduïble i adaptable com a “festa connectada”

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: