Open webOS mostra els primers progressos

Compartir

La primera ‘Community Edition’ ve a ampliar les possibilitats del tablet TouchPad d’HP, mentre que la futura versió 1.0 que sortirà al carrer al setembre, ja serà instal·lable sobre un altre tipus de maquinari.

L’esforç comunitari per mantenir viva la plataforma de programari webOS creada per Palm i els actius i drets de la qual van ser posteriorment adquirits per HP, han donat el primer fruit: laCommunity Edition que, al contrari del que molta gent pugui creure pel nom, no es tracta d’una reescriptura completa del sistema.

webOS Community Edition es tracta d’un conjunt d’eines i llibreries que milloren allò existent en el sistema base del tablet HP TouchPad i que li afegeixen alguna nova funcionalitat.

La primera edició de tot el sistema sobre una base oberta i creada per la comunitat s’alliberarà al setembre, segons podem llegir en el blog oficial del projecte. Aquesta versió 1.0 ja es podrà instal·lar sobre maquinari diferent del produït per HP en la breu etapa en què va apostar per aquest sistema operatiu.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: