Openbravo arriba al rècord de 1,7 milions de descàrregues

Compartir

La solució de gestió integral d’empreses (ERP) en programari lliure i entorn web manté el seu lideratge en el mercat i ja compta amb presència en més de 50 països connectats per la seva xarxa global de partners.

Nota de premsa – La solució ERP d’Openbravo en entorn web per a les petites i mitjanes empreses ha superat els 1,7 milions de descàrregues, convertint a Openbravo en el proveïdor líder del mercat.

Durant el primer semestre del 2010, la xifra mensual de noves descàrregues de la seva solució ERP ha augmentat notablement, arribant a acumular un increment del 320% en tan sols cinc mesos.

També ha experimentat un fort increment en la demanda Openbravo Professional Edition, la versió comercial de la solució ERP d’Openbravo que permet a les petites i mitjanes empreses disposar a un cost inferior dels avantatges de la solució en programari lliure líder del mercat, com per exemple funcionalitat exclusiva, suport professional, garanties i accés a actualitzacions i millores certificades.

Els mòduls i extensions de la solució ERP, disponibles a través d’Openbravo Exchange, han registrat així mateix un notable increment. Openbravo Exchange és el marketplace de solucions i serveis per a entorns productius, dissenyats com a extensions d’Openbravo ERP. En l’actualitat compta amb 160 mòduls diferents, un 40% més que a principis de l’any 2010. Alguns dels mòduls més populars són solucions específiques per a indústries, com per exemple la gestió d’hotels o la moda, a més d’extensions funcionals per a la gestió de vendes o les transaccions “intercompanyia”.

Paolo Juvara, Director de Tecnologia d’Openbravo, afirma: “El notable augment del nombre d’usuaris que han optat per la nostra Professional Edition demostra que els usuaris coneixen els avantatges de la implementació d’una solució en programari lliure comercial, que els permet aprofitar la innovació i desenvolupament del món del programari lliure amb la tranquil·litat i la garantia de comptar amb un suport professional. El constant suport i les contribucions de la nostra comunitat global han permès la incorporació regular a Openbravo Exchange, el nostre exclusiu marketplace, de noves i fascinants aplicacions que continuen impulsant la innovació”.

Manel Sarasa, Director general d’Openbravo, conclou: “Estem molt orgullosos de la nostra posició en el mercat i del suport de la nostra comunitat, usuaris, treballadors, partners i inversors, que ens anima a continuar amb la nostra visió i dedicació al món del programari lliure. El nostre compromís de transparència, obertura, col·laboració i excel·lència ens han dut a la posició que actualment ocupem, des de la qual continuarem proporcionant la millor solució ERP a empreses de tot el món. Esperem arribar als dos milions de descàrregues i continuar ajudant a empreses de tot el món a millorar la seva competitivitat”.

Sobre Openbravo

Openbravo és un reconegut desenvolupador de solucions professionals en programari lliure per a empreses, que ofereix la primera alternativa real al programari propietari. El seu sistema en entorn web de gestió integral d’empreses (ERP) i de gestió de punt de venda (PoS), els més populars en la seva àrea, han estat descarregats més d’un milió i mig de vegades i són utilitzats en al voltant de 50 països.

El creixement d’Openbravo és degut a la contribució de la seva comunitat internacional d’usuaris, partners i desenvolupadors en constant expansió. El model de negoci de la companyia basat en el programari lliure comercial, elimina el cost de les llicències i ofereix suport, serveis i millores dels productes mitjançant una subscripció anual. Un creixent catàleg de solucions i extensions per al seu ERP, tant comercials com gratuïtes, es troben disponibles al seu marketplace online, Openbravo Exchange.

Openbravo ha rebut un rècord de finançament en l’àmbit dels ERP en programari lliure de la mà d’Amadeus Capital Partners, GIMV, Adara Venture Partners i Sodena.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)