Openbravo introdueix el concepte de “ERP Àgil” amb la seva versió 3

Compartir

Aquest ERP lliure continua el seu creixement amb números espectaculars; per exemple, el nombre de subscripcions de la seva Edició Professional va créixer un 120% en el 2010 només en el mercat espanyol.

Nota de premsa – Openbravo ha llançat una nova versió del seu ERP, Openbravo 3, la qual introdueix el concepte de ‘"ERP Àgil" a una categoria de programari tradicionalment coneguda pel seu preu. L’enfocament del "ERP Àgil" d’Openbravo representa un canvi substancial respecte als sistemes ERP tradicionals, que obliguen a les petites i mitjanes empreses a pagar un sobrepreu per sistemes massa extensos i dotats d’escassa flexibilitat. Al contrari del que passa amb els actuals sistemes ERP, Openbravo es pot implantar en tan sols dues setmanes en les petites i mitjanes empreses, i anar incorporant progressivament més funcionalitats a mesura que les necessitats del negoci evolucionen.

Les subscripcions de l’Edició Professional d’Openbravo s’han incrementat un 120% durant els darrers 12 mesos”, afirma Miguel Magán, Director de Solucions Open Source de Microgénesis, Partner de l’Any 2010 a Espanya. “Openbravo 3 és encara molt més atractiu i ofereix una increïble experiència d’usuari. És un gran valor per a les companyies espanyoles”.

Els principals avantatges que l’enfocament del "ERP Àgil" d’Openbravo pot proporcionar a les empreses són:

  • Agilitat en el negoci: l’arquitectura modular d’Openbravo 3 proporciona als clients una base tecnològica sòlida i accés a més de 275 mòduls comercials i en programari lliure que aporten noves funcionalitats destinades a satisfer les necessitats particulars de les empreses en creixement com ara la internacionalització, nous requeriments departamentals o solucions verticals, entre d’altres.

  • Retorn de la inversió ràpid i sostenible: en un entorn web 100% i preparada per a un desplegament “en el núvol”, la solució pot ser fàcilment instal·lada en qualsevol punt geogràfic, amb un model de negoci que elimina les complexes negociacions i contractes de manteniment. Openbravo 3 és la solució fàcilment extensible que permet als clients tenir un control total del seu sistema i ser-ne els autèntics propietaris.

  • Més productivitat: Openbravo 3 incorpora una interfície d’usuari completament redissenyada que estableix un nou estàndard pel que fa a facilitat d’ús i productivitat de les aplicacions empresarials en entorn web. Openbravo 3 incorpora a més Workspaces, un conjunt d’eines visuals i de quadres de comandament que permeten integrar de manera ràpida i senzilla dades o components d’altres aplicacions empresarials com ara CRM, intel·ligència de negoci (BI), aplicacions de gestió de continguts o altres eines de treball com el correu electrònic, l’agenda, Twitter o Facebook.

Per a conèixer com el concepte de "ERP Àgil" d’Openbravo pot ajudar a la vostra empresa, registreu-vos en el webinar Com accelerar els resultats de negoci amb un ERP àgil: Openbravo 3.

Els sistemes ERP tradicionals consumeixen ni més ni menys que un 18% dels ingressos de les grans empreses, i l’enfocament que “un mateix sistema és vàlid per a tots” sovint deriva en quantioses despeses en adaptacions, llicències de programari i en contractes de manteniment elevats. L’actual panorama dels sistemes ERP resulta descoratjador per a centenars de milers de petites empreses que poden ajudar a revitalitzar l’economia global però que estan atrapades en aplicacions de programari massa cares i inflexibles per a les seves necessitats", va afirmar Paolo Juvara, director general d’Openbravo. "La missió d’Openbravo consisteix en ajudar a les petites i mitjanes empreses a augmentar la seva agilitat amb un sistema ERP assequible, que els permeti adaptar-se a les canviants condicions del negoci. Openbravo 3 incorpora el nostre concepte de "ERP Àgil", que ajuda a fer realitat la idea d’agilitat en el negoci.

El nombre de subscripcions de l’Edició Professional d’Openbravo va créixer un 120% en el 2010 en el mercat espanyol, que es continua mantenint el primer en quant a adopció del producte d’ençà que la companyia va tancar la seva primera inversió de capital risc el 2006.

Openbravo 3 està disponible en dues edicions, Professional i Comunitat; ambdues proporcionen la funcionalitat bàsica en finances, vendes, aprovisionament, magatzems i dades mestres. Gràcies als nous Workspaces, Openbravo 3 va més enllà del tradicional paper de back-office per a convertir-se en un centre de control virtual de totes les activitats en l’organització i proporcionar valor a un grup més gran d’usuaris.

L’Edició Professional d’Openbravo es distribueix exclusivament a través de la xarxa de Partners d’Openbravo i inclou funcionalitat avançada, suport i accés als mòduls d’Openbravo que amplien les funcionalitats per a satisfer les necessitats a mesura que el negoci evoluciona. L’Edició Comunitat, que comptabilitza gairebé dos milions de descàrregues, disposa d’una àmplia cobertura funcional i és ideal per a les petites empreses que estiguin avaluant la implantació d’un ERP.

Sobre Openbravo

Amb més de 2.000.000 de descàrregues, Openbravo és la solució ERP líder mundial en programari lliure i entorn web. Openbravo distribueix el 100% de les seves Edicions Professionals a través del seu canal professional de partners que té àmplia experiència local i proporciona serveis d’implementació de manera ràpida i econòmica. A més, els partners d’Openbravo també tenen una dilatada experiència en la instal·lació dels més de 275 mòduls addicionals que té l’ERP els quals afegeixen valor al producte mitjançant localitzacions o noves funcionalitats. Openbravo té oficines a Espanya, EUA i l’Índia.

Guillem Alsina