Openbravo llança la subscripció professional per a la seva solució Openbravo ERP 2.50 a un preu assequible

Compartir

La subscripció professional de la solució ERP d’Openbravo proporciona nombrosos avantatges per a les implantacions en entorns productius.

Nota de premsa – Openbravo, l’empresa líder en el desenvolupament de solucions professionals per a la gestió integral d’empreses (ERP) i de gestió de punt de venda (POS) en programari lliure i entorn web, ha llançat la nova versió de subscripció professional per a Openbravo ERP 2.50 que satisfà les creixents necessitats de les PIMEs.

Openbravo Professional Subscription, anteriorment conegut com a Openbravo Network, combina el programari líder del mercat amb un servei de suport professional per a entorns productius, a un preu ara més assequible.

La interficie d'Openbravo
La interficie d’Openbravo

Disponible per a la seva implementació a través de l’extensa xarxa de partners d’Openbravo, el servei de subscripció proporciona accés a actualitzacions i pegats certificats, garantia al llarg del cicle de vida, garanties a nivell de correcció d’errors i indemnització davant de reclamacions de propietat intel·lectual, assegurant així un òptim manteniment del negoci.

L’edició SMB Professional Subscription, per a un sol servidor, proporciona a les empreses més petites suport professional per a la solució Openbravo ERP, estant també disponible com a programari appliance d’actualització automàtica. L’edició Enterprise Professional Subscription, per a diversos servidors, proporciona a les empreses més grans un nivell d’escalabilitat superior i compatibilitat amb els entorns en cluster. Ambdues edicions disposen de la mateixa flexibilitat il·limitada a nivell funcional.

L’arquitectura modular d’Openbravo ERP 2.50 incrementa la flexibilitat característica dels productes d’Openbravo. Els usuaris disposen de noves funcionalitats i característiques desenvolupades per la comunitat, podent emprar les funcionalitats creades i compartides per altres usuaris o bé implementar mòduls desenvolupats per tercers.

Entre les noves característiques més interessants d’aquesta versió destaquen la compatibilitat amb els idiomes d’escriptura de dreta a esquerra com l’àrab o el xinès, smart-build processes addicionals, funcionalitats d’autodesat, noves alertes d’usuari i un millor suport per a organitzacions més complexes.

Manel Sarasa, director general d’Openbravo, va dir: “Amb el llançament d’Openbravo ERP 2.50 Professional Subscription, les empreses tenen accés a totes les millores d’Openbravo ERP 2.50, gaudeixen de més facilitat d’adaptació gràcies a la seva nova arquitectura modular i disposen de suport professional. Openbravo ERP satisfà les necessitats concretes de les empreses, les recolza en el seu creixement i els permet reduir despeses i millorar l’eficiència dels seus processos administratius, i tot això amb la tranquil·litat de comptar amb un servei de suport expert”.

Per obtenir més informació, és possible registrar-se en els webcast online d’Openbravo, descarregar la versió de comunitat a la web d’Openbravo o bé posar-se en contacte amb els Business Partners.

Sobre Openbravo

Openbravo és un reconegut desenvolupador de solucions professionals en programari lliure per a empreses, que ofereix la primera alternativa real al programari propietari. El seu sistema en entorn web de gestió integral d’empreses (ERP) i de gestió de punt de venda (PoS), els més populars en la seva àrea, han estat descarregats més d’un milió de vegades i s’utilitzen en al voltant de 50 països. El creixement d’Openbravo és degut a la contribució de la seva comunitat internacional d’usuaris, partners i desenvolupadors en constant expansió. El model de negoci de la companyia basat en el programari lliure comercial, elimina el cost de les llicències i ofereix suport, serveis i millores dels productes mitjançant una subscripció anual. Openbravo, recolzada per inversors internacionals, ha aconseguit un rècord de finançament en l’àmbit dels ERP en programari lliure de la mà d’Amadeus Capital Partners, GIMV, Adara Venture Partners i Sodena.

Per a més informació sobre Openbravo, visiteu: www.openbravo.com

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)