openSUSE 12.2 RC1 ja disponible

Compartir

Després d’anunciar retards en el llançament de la nova versió, ja tenim disponible per a descàrrega la primera release candidate.

Com vam anunciar no fa gaire, openSUSE 12.2 es retardaria per problemes de planificació. Doncs ara, els més impacients ja poden descarregar la primera release candidate d’aquesta nova versió d’un dels clàssics de l’ecosistema de distribucions GNU/Linux.

openSUSE 12.2 RC1 presenta nombroses novetats, com el nou kernel Linux 3.4, la nova versió 2.0 del carregador d’arrancada GRUB, o els entorns d’escriptori GNOME 3.4 i KDE 4.8.4 . També trobem noves versions del gestor de paquets Zypper, el compilador GCC (4.7) o el servidor gràfic Xorg (1.12.3), i les darreres versions de les aplicacions més conegudes estan presents com en el cas de Firefox, GIMP o LibreOffice.

S’espera la propera versió candidata per a l’1 d’agost i el llançament de la versió final cap al setembre.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la llicència següent:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mig www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: