Opera: Opera Mini, botiga renovada i Mini Next

Compartir

Opera ha presentat en el Mobile World Congress una botiga d’aplicacions renovada, una actualització a Opera Mini per a Android i Symbian, i Mini Next.

Durant el Mobile World Congress tothom vol tenir la seva paraula. Opera ha renovat la seva botiga d’aplicacions, actualitzat el seu navegador per a Android i Symbian, i presentat Opera Mini Next.

L’actualizació de versió per a Android i Symbian porta suport complet a HTML5 i WebGL i un Speed Dial millorant la pantalla inicial on podrem afegir fins a nou entrades. A part amb la versió d’Android inclou suport a la càmera per Flash i per NFC amb la nova tecnologia d’Android Ice Cream Sandwich, Android Beam.

Per als terminals normals han volgut treure una aplicació per a ells. Opera Mini Next, una versió en desenvolupament amb el mateix propòsit que Opera Next en l’escriptori. Podriem especificar que la caracterìstica a destacar és una pàgina d’inici que no només inclou pantalles per accedir a les pàgines més visitades si no que també s’integra amb Twitter i Facebook.

Per últim, i no menys important, l’actualització de la botiga digital d’Opera. Amb la renovació d’ella ara suporta terminals amb Java, Android, Symbian, Blackberry i iOS. A més, els operadors podran personalitzar per a promocionar les seves aplicacions i poder permetre als usuaris comprar sense tarja de crèdit, carregant automàticament als seus comptes.

Demà tenim acte de premsa amb Opera i intentarem portar-vos un resum en vídeo del que han presentat. Seguim treballant amb més entrades per aportar el millor del Mobile World Congress a tot el territori en català.

Opera – Premsa

Opera – Descarregar

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: