OPPO llança el mòbil més prim del món

Compartir

El Huawei Ascend P1 S ha estat desbancat pel mòbil d’OPPO, el qual el supera amb escreix.

El terminal d'OPPO

El terminal d'OPPO

La guerra per saber quin és el terminal més prim només ha fet que començar; recordem que el Huawei Ascend P1 S era fins ara el mòbil més prim amb uns 6,68 mm de gruix. Doncs bé, ara des de la Xina ens avisen que la companyia OPPO ha presentat el seu nou telèfon que té un gruix de 6,65 mm, és a dir uns 0,03 mm menys que l’Ascend P1 S. Amb aquest gruix el telèfon d’OPPO cabrà en qualsevol lloc.

Per desgràcia, OPPO no ha donat a conèixer més detalls del seu nou telèfon ultra-mega-prim, ni el nom, ni les característiques, però els rumors apunten a què tindrà sistema Android, un processador de doble nucli i una pantalla considerablement gran, és dir, OPPO seguirà la tendència de la resta dels telèfons mòbils que estan sortint al mercat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: