Oracle adquireix Taleo

Compartir

La multinacional de les bases de dades ha arribat a un acord per comprar Taleo Corporation, un proveïdor de gestió de talent online.

L’operació està valorada en 1.900 milions de dòlars. Taleo és una empresa que ajuda a les organitzacions a atraure, desenvolupar, motivar i retenir el capital humà per a millorar-ne el rendiment i impulsar el creixement.

Thomas Kurian, vicepresident Executiu de Desenvolupament d’Oracle va comentar “La gestió del capital humà s’ha convertit en una activitat estratègica per a les organitzacions”, que al mateix temps va afegir “l’oferta de gestió del talent de Taleo és una incorporació important al núvol públic de la nostra companyia”.

D’altra banda, Michael Gregoire –president i conseller delegat de Taleo– va dir “les solucions de gestió del talent de Taleo optimitzen els processos de contractació, gestió, desenvolupament i compensació dels treballadors i proporcionen a les empreses la intel·ligència necessària per capitalitzar el seu actiu més valuós:la gent”.

Amb aquesta adquisició, Oracle espera crear una oferta de núvol completa per a què les empreses gestionin les seves operacions de recursos humans i les carreres dels treballadors.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: