Oracle compra Acme Packet

Compartir

La nova adquisició es dirigeix a enfortir els productes per a empreses.

Oracle s’ha fet amb Acme Packet, una empresa que ofereix serveis i aplicacions de nova generació “confiables i de primera classe” per a la transmissió de dades i veu entre xarxes IP.

Mark Hurd, president d’Oracle va dir que “la suma d’Acme Packet a la cartera líder de productes de comunicació d’Oracle permetrà a proveïdors de serveis i empreses generar innovadores solucions que canviaran la forma en la que interactuem, realitzem transaccions comercials, oferim assistència sanitària, assegurem les nostres llars, i molt més”.

El traspàs de papers ha costat 2.100 milions de dòlars (uns 1.547 milions d’euros) i la compra es farà efectiva a mitjans d’aquest mateix any.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: