Oracle es fa amb Eloqua

Compartir

La intenció de l’operació és reforçar el negoci en el núvol.

Oracle no para d’adquirir empreses; ara s’ha fet amb Eloqua, una companyia especialitzada en programari d’automatització relacionat amb les vendes i el màrqueting. La quantitat de l’operació puja a 870 milions de dòlars.

Amb aquesta adquisició, Eloqua es convertirà en “una peça central del núvol de màrqueting d’Oracle”, segons podem llegir a la nota de premsa publicada per l’empresa adquirida.

Segons Larry Ellison, CEO d’Oracle, “l’oferta combinada està previst que permeti a les organitzacions oferir unes experiències unificades i altament personalitzades en tots els canals, crear lleialtat de marca a través d’interaccions socials i online, augmentar els ingressos en conduir els equips de vendes a més clients potencials i aportar un servei superior en cada contacte”.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: