OS X Mountain Lion beta 2 disponible per a desenvolupadors

Compartir

Des de la sortida al món de Mountain Lion “Pantera” no s’havia fet més ressò. Apple acaba de presentar la beta 2 del sistema operatiu, polint i corregint errors en aquesta versió.

Apple, que va presentar Mountain Lion per a perfeccionar el seu lleó, OS X Lion, acaba de treure la segona beta del sistema operatiu que serà presentat aquest estiu amb tots els galons.

La pregunta que es fa tothom és: Apple, amb aquesta nova versió, presenta un nou sistema o és una actualització? Doncs fàcil, podríem dir que és una actualització, com un pack de noves funcionalitats dins de Lion. Inclou el millor dels seus dispositius mòbils en el seus sistemes d’escriptori més actuals.

La nova versió de Mountain Lion té la definició de 12A154Q, disponible només per desenvolupadors a través de la Mac App Store. L’actualització és per a la correcció d’errors i noves característiques que no es coneixen encara.

Nosaltres ja estem descarregant aquesta versió per a explicar-vos què incorpora i quins errors corregeix Apple en aquesta actualització just tres mesos abans de la seva presentació.

Les “noves” incorporacions en Mountain Lion per a qui no ho sàpiga són: AirPlay, imEssages per a Mac, centre de notificacions, Game Center, més integració d’iCloud i millores i canvis en la versió estable de Mac OS X.

Podeu seguir llegint sobre Mac OS X Mountain Lion en les nostres entrades especials.

Presentació de Mac OS X Mountain Lion i Mountain Lion només serà digital

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: