OS X Mountain Lion, la versió completa de Lion

Compartir

Apple acaba de presentar de manera oficial la versió remodelada de Lion. Una combinació entre el millor de l’iPad i iPhone amb el sistema operatiu per a ordinadors i portàtils.

Apple no volia trigar en evolucionar el seu sistema operatiu presentat aquest any. Sense cap rumor i indici de que el sistema ja no hagués d’evolucionar més, ha presentat OS X Mountain Lion, la renovació del sistema amb la incorporació del millor d’iOS en el sistema per a iMac’s i portàtils de la casa de la poma mossegada.

OS X Mountain Lion no serà un nou sistema, si no una simple actualització per a tots els usuaris. Apple simplement no ha perdut el temps i abans de presentar l’esperat iPad2S o l’iPad3 vol modernitzar el sistema abans i que tothom estigui acostumat.

Per tant, Apple està apretant i aplanant el terreny per l’arribada d’un nou dispositiu i qui sap si de més coses.

El que més podem destacar abans de provar la versió per a desenvolupadors seria el que és veu a les imatges:

  • Messages: De la que ja podem provar la versió beta, com a substitut o no d’iChat i amb l’integració amb l’iPhone, iPad i iPod Touch. La idea d’Apple és portar iMessages a l’escriptori, el que li falta a la versió de Whatsapp.
  • Notification Center: Amb la mateixa estructura que al nostre iPad i iPhone ara al nostre escriptori, el centre de notificacions d’iOS arriba ara al sistema operatiu.
  • Recordatoris: Una altra de les característiques d’iOS 5 i amb Siri s’ha reanimat amb la comanda “Siri recordam que…”. La pregunta que ens fem: Siri arribarà a l’escriptori també?
  • Note Center: De nou un salt d’iOS a OS X. L’aplicació de notes, que mitjançant iCloud podíem sincronitzar amb el correu estarà disponible en la nova versió de sistema al escriptori.
  • Game Center: Apple portarà els jocs i la plataforma de jocs per a competir amb els teus amics i companys a la pantalla gran.


Podeu trobar més informació a la pàgina oficial d’Apple 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: