Palmer Luckey afirma que la compra d’Oculus donarà els seus fruits en un any

Compartir

Segueixen els comentaris per la compra d’Oculus per part de Facebook.

El passat mes de març Facebook es feia amb Oculus Rift i arran d’aquesta compra van sorgir molts comentaris i critiques.

Llavors el guru John Carmack va sortir a aclarir alguns dubtes, però la polèmica segueix estant servida i ara li toca el torn a Palmer Luckey, fundador i creador d’Oculus Rift, el qual ha dit el següent: “jo sé que això va ser el millor que podríem haver fet. Així que si la gent ens dóna una mica de temps, crec que estaran d’acord amb nosaltres. D’aquí a un any, tothom -i crec que molts dels qui tenen dubtes- diran: ‘Saps què? Sí que van prendre la millor decisió’“.

Luckey va afegir que Facebook els dóna estabilitat i autonomia i també l’oportunitat de crear els seus components personalitzats per a Oculus Rift i contractar la gent adequada.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: