Panasonic marxarà dins de poc de Catalunya

Compartir

Una persona propera a l’empresa ens informa que tancaran en properes dates i el desplaçaran a Romania o Hongria per rebaixar un cost per a l’empresa.

Just després de les peticions catalanes a Samsung amb iniciativa d’Ebreandroid.cat i nosaltres, i després a HTC de la mà d’Aravadejocs i de moment amb respostes que deixen satisfets als usuaris catalanoparlants, ve una noticia no gaire agradable.

Una persona propera a l’empresa ens informa que tancaran en properes dates i el desplaçaran a Romania o Hongria per rebaixar un cost per a l’empresa. Aquesta font ha preferit romandre en l’anonimat.

Els problemes els trobem quan Panasonic té el call center a Catalunya i des d’aquest tenim l’atenció al client i a l’usuari final en català. Ens fa pensar que si tanquen aquest callcenter de casa nostra els treballadors seran acomiadats i el nou callcenter sigui on sigui no oferirà aquest servei i, per tant, ens veiem novament atacats des de les empreses internacionals.

Des de www.imatica.org i Ebreandroid volem intentar fer una crida per a què tots els treballadors conservin el seu lloc de treball i el callcenter segueixi operatiu a Catalunya i per tant Panasonic tingui atenció personalitzada en català.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: