Panda Security llança la versió beta de Panda Cloud Antivirus

Compartir

SeguretatÉs el primer antivirus Thin-Client de la indústria basat en el núvol, introduint un model completament nou de protecció amb un agent extremadament lleuger i anàlisi en temps real des del núvol. El sistema de protecció basat en la comunitat classifica el nou malware de forma automàtica i en menys de sis minuts amb un 50% menys d’impacte en el rendiment del PC.

Nota de premsa/Redacció – Panda Security ha llançat mundialment aquesta setmana la versió beta de Panda Cloud Antivirus, el primer i únic antivirus lleuger (Thin-Client) basat en el núvol (cloud) amb un 50% menys d’impacte en el rendiment del PC que la mitjana de la indústria. Els usuaris poden descarregar-se el producte des de www.cloudantivirus.com (disponible en castellà, anglès i alemany).

Amb Panda Cloud Antivirus, Panda Security introdueix un nou model de seguretat que empra una arquitectura lleugera client/servidor capaç de processar i bloquejar malware de forma molt més eficaç que altres productes tradicionals basats en fitxers de signatures instal·lats localment. En traslladar tot el procés d’anàlisi i identificació de malware al núvol i aplicar tècniques d’intercepció no intrusives en l’arquitectura client, Panda Cloud Antivirus ofereix protecció avançada contra els virus nous i desconeguts amb un agent extremadament lleuger que amb prou feines consumeix recursos del PC.

Els productes antivirus tradicionals per a PCs empren múltiples tecnologies instal·lades de forma local que intercepten cada arxiu en diferents capes (vector d’entrada, sistema d’arxius i execució), i els analitzen emprant diverses tècniques (antivirus, anàlisi heurística, prevenció d’intrusions, anàlisi de comportament, etc.). Aquest procés té com a resultat un consum altíssim de la memòria i els recursos locals del PC, tenint un efecte molt negatiu en el seu rendiment. L’agent lleuger (Thin-Client) de Panda Cloud Antivirus introdueix una nova filosofia d’anàlisi en temps real contra el núvol de forma asíncrona. Combina tecnologies de detecció local amb anàlisi des del núvol en temps real per a maximitzar els resultats i reduir al mínim el consum de recursos. Aquest model optimitzat bloqueja els programes maliciosos que intenten executar-se, mentre s’encarrega d’operacions menys perilloses a través d’anàlisis no intrusives en segon pla.

Panda Cloud Antivirus inclou protecció antivirus local i remota, anti-spyware, anti-rootkit, anàlisi heurística i una memòria cau (cache) de goodware. Només consumeix una mitjana de 17 MB de RAM, i presenta un 50% menys d’impacte en el rendiment del PC que la mitjana de la indústria.

Gràcies a la tecnologia en el núvol exclusiva de Panda, Intel·ligència Col·lectiva, Panda Cloud Antivirus aprofita el coneixement de la comunitat global que formen els milions d’usuaris de Panda per a identificar i classificar automàticament nous exemplars de malware en temps real. Cada nou arxiu rebut per Intel·ligència Col·lectiva és classificat de forma automàtica en menys de sis minuts. Els servidors d’Intel·ligència Col·lectiva reben i classifiquen automàticament més de 50.000 noves mostres de malware cada dia. A més, el sistema d’Intel·ligència Col·lectiva correlaciona la informació de malware obtinguda de cada PC per a millorar de forma continuada la protecció de tota la comunitat d’usuaris.

Estem convençuts de que Panda Cloud Antivirus suposa un avanç gegantí en la protecció antivirus en comparació amb l’enfocament tradicional”, comenta Pedro Bustamante, Senior Research Advisor de Panda Security. “Panda Cloud Antivirus ofereix als usuaris una solució basada en el concepte d’instal·lar i oblidar’, que proporciona la protecció més ràpida de la indústria amb la meitat d’impacte en el rendiment dels sistemes”, explica Bustamante. “Estem molt satisfets de ser pioners en llançar aquesta solució. Aquesta és la manera que té Panda de tornar a la comunitat tot el coneixement que aporta al nostre sistema d’Intel·ligència Col·lectiva. Així, podem continuar millorant i oferint la màxima protecció a tots els clients”.

Més informació o descàrrega del producte

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)