Parlem s’explicarà aquest dijous a Girona

Compartir

Ernest Pérez-Mas, fundador de l’operadora de telefonia catalana, serà el proper convidat de les sessions NITS, dedicades a la tecnologia i l’emprenedoria.

Fa poc que l’operadora mòbil virtual (OMV) catalana Parlem ha començat a caminar. A banda dels tradicionals serveis de telefonia fixa, i veu i dades mòbils, un dels punts forts de l’operadora és que els ofereix en llengua catalana, els quals moltes vegades no són coberts per altres operadores, tant les que tenen xarxa física com aquelles que empren la xarxa d’una altra operadora.

Per explicar-nos-en el model de negoci i les perspectives de futur, així com la història i desenvolupament del projecte, aquest dijous dia 18 aterra a Girona Ernest Pérez-Mas, fundador, President i Conseller Delegat de la companyia, que será present a l’edició del mes de desembre de l’esdeveniment NITS.

Aquest esdeveniment, dedicat a l’emprenedoria i les noves tecnologies, és organitzat per l’empresa gironina Playbrand, i l’assistència és lliure, no cal reserva prèvia.

Serà el dijous a patir de les 20:00 a l’Hotel Nord 1901, i l’acte es clourà amb el tast d’una nova beguda semblant en sabor al Cava, però que no té alcohol.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: