Parlem sobre tecnologia a la COPE

Compartir

Smartwatches, tablets, smartphones o phablets van ser alguns dels gàdgets dels que el nostre director Marc Corredera va parlar ahir a l’espai “Fem la tarda” de l’emissora COPE, intervenció de la qual ara en podeu gaudir en vídeo.

Ahir dimecres dia 22, el nostre director Marc Corredera va estar a l’emissora radiofònica COPE de Barcelona per participar en el programa “Fem la tarda”, parlant sobre tecnologia.

Corredera va presentar les nostres publicacions, tant la versió en català (El Mur Tecnològic) com la seva germana en castellà (Alexi’s TechBlog), i va respondre a les preguntes del conductor de l’espai, Sergi Garcia Calaf, qui es va interessar per tota mena de gàdgets, per l’activitat de les nostres publicacions, les xarxes socials, els esdeveniments que cobrim i en especial el Mobile World Congress.

Per a tots aquells qui no en vau poder en el moment, us deixem amb el vídeo de l’entrevista, gravat pels mateixos companys del “Fem la tarda” i emès en directe en streaming en el moment de l’emissió:

Des d’aquestes ratlles volem agraïr la deferència a l’emissora COPE, als companys del “Fem la tarda” i, en especial, a en Sergi Garcia Calaf.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: