A partir de demà, Forum TurisTIC en directe

Compartir

La nostra publicació transmetrà pràcticament totes les conferències de l’esdeveniment a través del nostre nou canal Live , i mitjançant pàgines web especials.

L’aposta per l’emissió en directe a través d’un canal de Twitter especial i del nostre lloc web aprofitant la funcionalitat de timelines personalitzats que vam començar al Mobile World Congress a mode d’experiment, té la seva continuïtat en el Forum TurisTIC que comença demà a Barcelona , un esdeveniment lligat al món de l’hoteleria i els viatges.

Aquest podrà ser seguit en directe en format de vídeo per streaming des del mateix lloc web del Forum TurisTIC, mentre que nosaltres realitzarem la nostra cobertura comentada via Twitter.

L’esdeveniment no només el cobrirem via Twitter; per a aquelles persones interessades, publicarem diverses pàgines, una per a cada conferència, que contindran un timeline personalitzat de Twitter, el qual s’anirà actualitzant a mida que la xerrada progressi, donant amb això una imatge immillorable del desenvolupament de cada conferència individualment.

Serà demà a partir de dos quarts de nou del matí aproximadament, i fins poc abans de les set de la tarda, i des de la mateixa hora de començament fins a les dues de la tarda del dijous.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: