A partir de demà, retransmetrem el BDigital Global Congress

Compartir

Com en edicions anteriors, El Mur Tecnològic és media partner de l’organització.

Demà dimarts començarà a Barcelona una nova edició del BDigital Global Congress, un esdeveniment local de talla i vocació internacional que cada any busca apropar les tendències que imperaran en el sector tecnològic al llarg dels següents mesos i anys.

I, com en les darreres edicions i altres esdeveniments també organitzats per BDigital, El Mur Tecnològic n’és media partner, el que significa que al llarg d’aquests propers tres dies centrarem la nostra atenció en aquest esdeveniment.

Transmetrem les diferents sessions a través del nostre compte de Twitter específic per a la retransmissió d’esdeveniments en directe. Les mateixes transmissions podran ser seguides en viu i en directe des del nostre lloc web mitjançant live blogging, per al qual emprarem els timelines encastats de Twitter.

També des del nostre perfil de Facebook podran seguir les transmissions des de la nova pestanya Live, que connecta directament amb el nostre Twitter per a la retransmissió d’esdeveniments.

Seran tres dies intensos, en els quals durant sessions desenvolupades únicament al matí, repassarem les tendències de present i futur que marcaran l’esdevenir del sector tecnològic. Segueixi’ns si volen donar un cop d’ull al futur.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: