Payeleven Chip&Pin, l’alternativa a l’NFC

Compartir

Aquest producte, que es connecta a través de Bluetooth a dispositius mòbils iOS i Android, accepta gairebé la totalitat de les targes de crèdit.

Amb mòbils amb tecnologia NFC i empreses que van implementant aquesta tecnologia, és lògic que sorgeixin alternatives per estalviar diners i no perdre clients. Una d’aquestes és Payeleven, un senzill aparell de 99 euros que per mitjà del Bluetooth del nostre dispositiu iOS o Android, ens permetrà pagar amb la nostra tarja de crèdit sense necessitat de canviar de mòbil.

Payeleven

Segons el CEO de l’empresa, Alberto Adorini, “vam començar a treballar en el camp dels pagaments mòbils al juny de l’any passat, Swipe&Sign, una solució que només pot acceptar targes sense un microxip i que vam veure en competència amb altres empreses. I després va venir Chip&PIN, la qual cosa ens permet tenir un avantatge significatiu sobre els nostres competidors, ja que avui ningú té una solució com la nostra”. També va afegir que “només les solucions de suport tècnic i banda de la signatura, i el xip i signatura que ofereixen un nivell de seguretat inferior, i així crear més complicacions en l’acceptació de targes. El nostre sistema és capaç d’acceptar pagaments en un 90% de les targes de crèdit o targes de dèbit disponibles”. I va acabar afirmant que “en la pràctica, proporcionar un producte que en tots els sentits substitueix el tradicional punt de venda, té un nivell de seguretat fins i tot més alt, però és molt més petit, i com es connecta a xarxes de pagament per mitjà de 3G o Wi-Fi de dispositius mòbils, es pot usar en qualsevol lloc”.

Payeleven costa 99 euros més impostos, i no té quotes mensuals ni despeses addicionals, només cobra una comissió del 2’75% sobre l’import pagat més 19 cèntims d’euro per transacció. De moment només es troba disponible al Regne Unit, Alemanya, Holanda, Itàlia, Polònia i Brasil.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: