PayPal adquireix Card.io

Compartir

El famós lloc de pagaments online PayPal ha adquirit Card.io, una companyia que ha desenvolupat una tecnologia que permet escanejar targes de crèdit emprant la càmera de fotos d’un smartphone.

PayPal i Card.io ja havien tingut contactes quan la companyia de pagaments electrònics treballava per integrar la seva tecnologia en l’aplicació PayPal. Segons Hill Ferguson, vicepresident de Productes Globals de PayPal, “són un equip apassionat i independent a qui li agrada resoldre grans i complexos problemes i volíem que s’unissin al nostre equip”.

També va afegir que “Les persones fan els grans productes i són els grans productes els que fan les empreses grans”.

PayPal ofereix diverses solucions a petits comerços i professionals autònoms que els facilitin el cobrament mitjançant targes de crèdit o amb els smartphones, integrant aquestes solucions amb les seves pròpies formes de pagament a més de poder dur a terme transaccions amb entitats bancàries.

La tecnologia de Card.io continuarà estant disponible per als desenvolupadors d’iOS i Android, que la podran emprar en les seves aplicacions.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la llicència següent:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mig www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: