PayPal amplia la seva gamma de serveis als pagaments presencials

Compartir

De moment, part d’aquests només estaran disponibles als Estats Units, però s’espera la seva futura extensió a la resta dels països en què opera la subsidiària d’eBay.

 

PayPal, companyia dedicada a facilitar els intercanvis mercantils en línia mitjançant un sistema de pagaments virtuals, ha presentat noves eines que s’afegeixen a PayPal Here, un conjunt de serveis per a comerços que permeten, per exemple, el pagament mitjançant targeta de crèdit a través d’un smartphone, sense necessitar cap altra mena de lector, o bé crèdit del compte de PayPal, o fins i tot xecs.

Tot i haver estat anunciat, PayPal Here encara no es troba disponible per als qui seran els seus clients finals.

A més d’aquesta iniciativa, la subsidiària d’eBay ha presentat PayPal Payments, una completa suite per a què els comerços puguin acceptar tota mena de formes de pagament per part dels seus clientsen tres modalitats (Standard, gratuïta, Advanced, per cinc dòlars al mes, i Pro per trenta).

Aquestes permeten, per exemple, acceptar xecs i ingressar-los fotografiant-los amb el mòbil, o cobrar amb tarja de crèdit mitjançant un lector portàtil especial connectat al nostre dispositiu, podent cobrar a nivell internacional en més d’un centenar de països.

PayPal guanyarà diners amb un seguit de comissions sobre els imports cobrats, que sense cap mena de dubte seran superiors a les que apliquen determinats bancs per les compres que es fan en els seus terminals lectors de targes però, en aquest cas, la solució de la filial d’eBay serà molt més flexible per a treballadors autònoms que treballen a domicili o sense despatx.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: