Pebble llança un segon model per competir en disseny

Compartir

Amb el mateix interior que el seu germà de “sport”, el primer membre de la família, el nou Pebble Steel aposta per un disseny de primera línia i la construcció en acer inoxidable, disponible en dos colors (negre i gris acer) i amb corretges de cuir i acer a joc.

El CES de Las Vegas ha estat l’escenari d’una presentació de Pebble que havia generat gran expectació. I puc dir que la companyia sorgida d’una iniciativa a Kickstarter ha estat a l’alçada de les expectatives amb la presentació d’un nou exemplar de la seva línia de rellotges intel·ligents.

Pebble Steel

El SmartWatch Pebble s’ha significat fins ara per ser una alternativa de baix cost a altres dispositius, amb un preu d’entre 120 i 150 dòlars, però amb un disseny menys acurat que alternatives com el Sony SmartWatch 2 i el Galaxy Gear de Samsung, i realitzat en un material plàstic no gaire atractiu a la vista de segons qui.

El Steel és la resposta per als usuaris que busquen un rellotge que no sembli el típic smartwatch per a geeks, sinó que doni un toc d’elegància per conjuntar amb la seva roba. En essència és el mateix Pebble, però amb un disseny i uns materials diferents a la versió clàssica, a la qual podem anomenar Sport.

Pebble Steel

Pebble Steel

El cos del nou Pebble Steel està fabricat en acer inoxidable, presentant un menor gruix que la primera versió del rellotge intel·ligent. És resistent a l’aigua fins a una pressió de 5 atmosferes, amb bateria de llarga durada igual que el seu homòleg d’esport, i amb el mateix tipus de pantalla d’ePaper. Aquesta està protegida per un vidre Gorilla Glass amb un recobriment anti-empremtes, malgrat que el sistema del rellotge no és tàctil, sinó que es gestiona mitjançant els tres botons situats en el lateral dret. La caixa incorpora un LED RGB que indica l’estat de la càrrega.

El nou disseny es troba disponible en dos acabats: acer inoxidable raspallat o negre mat, tots dos amb corretges a joc.

El seu preu, de 249 dòlars, pot semblar excessiu, ja que és superior a exemplars com el Sony SmartWatch 2 sense disposar de pantalla tàctil i essent aquesta només en blanc i negre, però hem de tenir en compte l’elegant disseny i acabats, i la llarga durada de la bateria (de fet, la naturalesa de la pantalla hi ajuda).

La “versió elegant” del Pebble ja es pot adquirir des del lloc web oficial, i les primeres unitats seran enviades entre finals de gener i principis de febrer.

Botiga d’aplicacions (app store)

Pebble ja havia anunciat a mitjans de desembre que disposaria de botiga d’aplicacions dins de l’app per al telèfon intel·ligent que permet controlar el rellotge, i en aquest CES ha donat llum verda per a què aquesta sigui estrenada a finals de gener.

Fins ara, el descobriment d’aplicacions i cares (faces) de rellotge per al Pebble es realitzava des de llocs web i serveis de terceres parts. La nova botiga d’aplicacions centralitzarà aquest descobriment i, a més, en executar-se des del telèfon intel·ligent que està vinculat al rellotge, permetrà la instal·lació de les apps descobertes en el moment.

Finalment, Pebble també ha donat a conèixer els nous partners que aportaran aplicacions oficials al seu ecosistema: Pandora, ESPN i Mercedes-Benz.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: