Per Sant Jordi també hi haurà ‘Petites pantalles’

Compartir

Aquest dimecres estarem presents al programa especial de tarda del ‘Té de tot’ de Televisió de Girona, en el qual parlarem -com no podia ser d’altra manera- de llibres, roses i tecnologia, i que podrà ser seguit en viu pel públic des del carrer.

Serà a tres quarts de sis de la tarda (17:45) aproximadament, i ens acompanyarà a través de l’emissió en directe de Televisió de Girona el nostre editor i director, Guillem Alsina.

Com no podia ser d’una altra manera en una diada tan assenyalada, els temes que tractarem relacionaran directament la festa de Sant Jordi i els seus dos grans protagonistes (llibres i roses) amb les noves tecnologies.

Com a gran novetat, el programa es farà al plató exterior que Televisió de Girona muntarà al cèntric Carrer Nou de Girona (si no plou), pel que podrà ser vist en viu i en directe.

Posteriorment, i com també ja és costum, podreu gaudir d’aquest espai a través d’aquestes mateixes pàgines mercès al vídeo en línia de Televisió de Girona.

Us hi esperem!

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: