El Petcube torna al CES amb grans novetats

petcubes-bites-dispensador-de-menjar
Compartir

Uns quants mesos després d’arrasar a Internet mitjançant una campanya de micromecenatge, en la qual va recaptar més de 250.000 dòlars per a desenvolupar el seu producte, l’empresa estatunidenca Petcube arribava al Consumer Electronics Show (CES) de l’any 2015 per a donar a conèixer la seva càmera intel·ligent: la Petcube Bites.

Una càmera que no només ens permet saber on està la nostra mascota tothora a través del nostre telèfon mòbil, sinó que també ens deixa interactuar amb ella. Tot això gràcies a una aplicació, disponible tant per a Android com iOS, des de la qual podrem gestionar el que està succeint a casa nostra. Quatre anys després de la seva primera participació a la fira tecnològica, la companyia està de tornada amb dos nous productes.

Bites 2 arriba amb Alexa

El primer dels 2 productes és Bites 2. Una actualització de la versió original, prevista per a la pròxima primavera, que arribarà al mercat farcida de grans novetats. Entre elles destaca una nova càmera, amb vídeo HD de 1080p, zoom digital 4x i visió nocturna, que ens permetrà gaudir d’una vista de 180 graus de l’habitació en la qual hagi estat instal·lada. D’aquesta manera podrem controlar la nostra sala i saber on es troba el nostre company o companya en cada moment!

Però no només per això. Aquesta nova càmera també destaca per una connectivitat millorada amb suport de Wi-Fi de 5 GHz, una matriu de 4 micròfons i per la seva compatibilitat amb Alexa. Gràcies a això, l’altaveu intel·ligent ens permetrà dur a terme diferents accions mentre som fora, com ara donar menjar a la nostra mascota a través d’un mecanisme que dispensa menjar!

Petcube Play, l’alternativa de l’oci

D’altra banda, la companyia també ha donat a conèixer el Petcube Play. Un nou accessori, que disposa de característiques similars a Bites 2, que incorpora una joguina làser que podrem activar quan no siguem a casa perquè la càmera pugui jugar amb la nostra mascota.

Finalment, tant el Petcube Bites 2 com el Petcube Play incorporen una opció mitjançant la qual les mascotes poden trucar als seus amos quan aquests no siguin a casa. Quan el gos o gossa (o el gat o gata) s’asseuen davant de la càmera, els propietaris rebran una notificació preguntant si desitgen acceptar una videotrucada de la seva mascota.

L’aplicació, a més, pot connectar-se amb Facebook i Youtube i et permet fer transmissions en viu de la teva mascota… Pot ser que això no sigui per a tots. Però és una gran manera de fer famós al teu gosset/a! La gent ja ha utilitzat aquesta funció per a crear vídeos virals. Els animalons responen de manera diferent al Petcube que quan tu no hi ets físicament allí. El resultat pot ser molt divertit en vídeo!

En definitiva, el Petcube arriba al CES 2019 amb nous productes que aspiren a millorar la relació entre l’humà i l’animaló.

Gemma
Etiquetes: