Petites pantalles 12/3/2014: MWC14

Compartir

El nostre editor, Guillem Alsina, va passar aquest dimecres dia 12 pels estudis de Televisió de Girona per parlar sobre les novetats del Mobile World Congress. Aquí en teniu el resultat.

Com és habitual, fruït de la col·laboració d’aquesta publicació amb Televisió de Girona, aquest passat dimecres el nostre editor Guillem Alsina va passar pels estudis de la cadena gironina per parlar de les novetats tecnològiques i, més concretament, d’aquelles que ens havia portat el Mobile World Congress.

Des del Galaxy S5 de Samsung i el Nokia X passant pel robot PaPeRo de NEC, el presentador Lluís Cruz i en Guillem Alsina van donar un cop d’ull general a la fira i van entrar a aprofundir en alguns dels nous dispositius que s’hi han presentat enguany.

El vídeo complet de la intervenció el podeu veure tot seguit. La intervenció del nostre editor comença a partir del minut 10:48.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: