Plans d’actualització de Windows

Compartir

Microsoft dóna a conèixer els detalls per actualitzar a Windows 8.

A l’espera de que es llanci la versió RTM del Windows 8, Microsoft ha informat internament als seus socis de les possibilitats d’actualització des de les versions anteriors de Windows a la versió final de Windows 8, que s’explica a continuació:

  • els usuaris podran actualitzar a Windows 8 (la versió bàsica del proper sistema) des de Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic i Windows 7 Home Premium. Podran mantenir les seves actuals configuracions del sistema, arxius personals i aplicacions.
  • els usuaris podran actualitzar a Windows 8 Pro (la versió avançada) des de Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional i Windows 7 Ultimate. També podran mantenir les seves actuals configuracions, arxius personals i aplicacions.
  • es podrà actualitzar a Windows 8 Enterprise (versió empresarial disponible per a contractes de llicències en volums) des de Windows 7 Professional i Windows 7 Enterprise. Podran mantenir les seves actuals configuracions, arxius personals i aplicacions.
  • també es podrà actualitzar a Windows 8 des de Windows Vista i des de Windows Vista amb Service Pack 1. En el primer cas únicament podran mantenir arxius personals i en el segon també configuració del sistema.
  • es podrà actualitzar a Windows 8 des de Windows XP amb Service Pack 3 o superior, però només els arxius personals o de dades es mantindran.

En totes les actualitzacions hi ha 2 restriccions: l’actualització creuada de llenguatges diferents de l’instal·lat, i l’altra l’actualització des de versions de 32 bits a altres de 64 bits.

Microsoft també ha donat a conèixer que passar de qualsevol versió, ja sigui XP, Vista, Windows 7 a Windows 8, costarà 39,99 dòlars.

La companyia de Redmond també llança una oferta per a les persones que comprin un ordinador amb Windows 7 passat el 2 de juny d’enguany (així que tal promoció ja es troba plenament vigent): poden canviar-se a Windows 8 Pro per només 14,99 dòlars.

Microsoft vendrà la còpia en DVD a 15 dòlars més enviament. Les còpies físiques de Windows 8 Pro complet costaran 69,99 dòlars.

L’equivalència en euros serà feta, probablement, mantenint les mateixes xifres.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: