PlayBook OS 2.0: més ràpid, bonic i compatible amb Android

Compartir

La marca BlackBerry sembla que no llença la tovallola amb el seu tablet a despit dels mals resultats que li adjudiquen els analistes. En vídeo, una mostra de l’excel·lent rendiment que ofereix el seu desenvolupament.

RIM ha aprofitat el CES de Las Vegas per presentar en societat la nova versió de la seva plataforma de programari per al tablet PlayBook, que malgrat que gairebé tothom el dóna per mort comercialment, la companyia canadenca insisteix en mantenir i actualitzar. Serà que no vol seguir el mateix camí que HP amb el TouchPad?

En el següent vídeo, podem apreciar el rendiment de la tauleta de RIM amb PlayBook OS 2.0, els detalls i novetats que presenta i com es treballa amb ella.

Particularment, el que més em crida l’atenció és la integració de les apps d’Android gràcies al runtime incorporat, i la velocitat d’execució que presenten. Crec que aquest pot ser un bon motiu per a molts compradors que es decideixin pel PlayBook, la possibilitat d’accedir al catàleg d’apps d’Android a més de les pròpies de la plataforma.

Pareu compte també a les referències als desenvolupadors com, per exemple, la relativa a les apps escrites en Java.

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: