Playfirst adquireix l’estudi Big Head Mode IP

Compartir

Els treballadors de Big Head Mode IP passaran al planter de Playfirst.

Diner Dash

Diner Dash

Playfirst, desenvolupador de Diner Dash, ha anunciat l’adquisició de l’estudi Big Head Mode IP. Aquest estudi té les apps ZombieFace i PuppetFace que permeten als jugadors inserir les seves pròpies cares i veus en aplicacions, convertint-se en celebritats, princeses, criatures i fins i tot zombis.

D’altra banda, Tipatat Chennavasin, ex-CEO de Big Head, passarà a ser Director de Gestió de Producte, i Richard Au passarà a ser Director Sènior d’Enginyeria.

Segons Marco DeMiroz, “Tipatat i Richard, com a cofundadors de Big Head, han creat una tecnologia excepcional que ajuda a combinar junts els atributs de gràfic social amb aplicacions mòbils. A mesura que avancem junts, treballarem en la integració d’aquests enfocaments a través de la cartera de jocs mòbils de PlayFirst” i va afegir “Tipatat i Richard porten lideratge i les habilitats per a PlayFirst que ens ajudaran a continuar construint el lideratge i l’impuls en els jocs mòbils”.

Es desconeixen els termes financers de l’adquisició.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: