PNY llança els discos ultra ràpids SSD

Compartir

MaquinariDesprés de les memòries i les targes gràfiques, PNY Technologies afegeix un nou producte al seu catàleg de solucions d’alt rendiment: els discos SSD (unitats d’estat sòlid).

Els nous discs SSD de PNYNota de premsa – Els discos SSD s’han convertit en els darrers anys en un substitut perfecte i segur dels discos durs tradicionals (HDD) que emprem amb els ordinadors portàtils i els sobretaula. Aquesta categoria de disc dur de fet ofereix uns avantatges gens menyspreables com per exemple, una millor resistència als cops, evita el desgast mecànic i proporciona una velocitat immillorable.

PNY presenta la seva nova gamma de discos SSD High Speed Optima; més ràpids, més resistents i més fiables que la gran majoria dels discos SSD del mercat. PNY va triar una memòria Flash de qualitat gràcies a la memòria MLC (Multi Layer Cell). L’avantatge principal d’aquests discos SSD és el seu nivell de rendiment extremadament alt amb una velocitat d’escriptura de 200MB/segon i una velocitat de lectura de 220MB/segon.

Com a marca líder dins de les solucions d’alt rendiment per a PCs, s’esperava a PNY amb la seva gamma SSD per entregar als seus clients la millor oferta de rendiment/preu del moment.

Amb el disc SSD High Speed Optima de PNY, cada usuari de PC portàtil o de sobretaula podrà, de forma significativament més ràpida, arrancar el seu sistema operatiu i executar els seus programes”, va declarar Jonathan Filleau, Manager de la Categoria Components.

Especificacions tècniques dels discos SSD High Speed Optima de PNY

  • Capacitat d’emmagatzemament: 128 GB i 256 GB

  • Tipus 2,5"

  • Interfície: SATA II

  • Tipus de memòria: MLC (Multi Layer Cell)

  • Velocitat d’escriptura : 200 MB/segon

  • Velocitat de lectura: 220 MB/segon

Els discos High Speed SSD de PNY estaran disponibles a partir del juny a la xarxa de distribuïdors habituals de PNY.

Preu recomanat (IVA inclòs)

PNY High Speed SSD Optima de 128 GB: 349€

PNY High Speed SSD Optima de 256 GB: 679€

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)