PNY pren la idea de les etiquetes autoadhesives dels antics disquets per a les modernes claus USB

Compartir

MaquinariLa companyia francesa llança una línia de claus USB que inclouen espai per a una etiqueta autoadhesiva en la qual descriure el seu contingut, inspirant-se en el pràctic disseny dels antics disquets.

Redacció – Malgrat que l’habitual és tenir en aquestes una gran quantitat d’arxius diversos -per la qual cosa és difícil etiquetar-les amb unes poques paraules-, la veritat és que les claus USB modernes no inclouen cap espai per a apuntar mitjançant un bolígraf o llapis, una referència sobre el seu contingut.

Les noves claus USB de PNY amb espai per a etiquetesInspirant-se en les etiquetes autoadhesives dels antics discos de cinc polzades i quart, i tres polzades i mitja, el fabricant gal PNY ha llançat una sèrie de claus USB sota el nom Attaché Storage Flash Drive que inclouen adhesius per a etiquetar el contingut desat a les mateixes emprant simplement un llapis o bolígraf.

Per a quan s’acabin les etiquetes, el mateix usuari pot crear les seves pròpies gràcies a les plantilles que PNY ha posat a disposició en un lloc web del producte creat a tal efecte.

Aquestes claus USB estan disponibles des d’abril de 2010 en paquets d’una o dues unitats, amb els següents preus:

Paquet d’1 clau:

  • 2 GB per 9,90 € IVA inclòs

  • 4 GB per 13,90 € IVA inclòs

  • 8 GB per 24,90 € IVA inclòs

  • 16 GB per 44,90 € IVA inclòs

Paquet de 2 claus:

  • 2 claus USB de 2 GB per 18.90 € IVA inclòs

  • 2 claus USB de 4 GB per 26.90 € IVA inclòs

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina