Podcast número 2: iPad, Google, Android i una mica de cada

Compartir

Avui el programa de radio ha estat molt interessant. Parlant sobre l’iPad, Apple TV, Google Play i eShow de Barcelona amb col·laboradors molt interessants com l’Àlex i el creador d’Ebreandroid, Marc. Esperem que us agradi!

Aquest programa ha estat realitzat en directe a Radio Constantí amb en David Agudo i en Carles Rabadà i amb la col·laboració de l’Alex (programador d’iOS), Marc d’Ebreandroid.cat (primer portal en català sobre el robot verd) i en Guillem Alsina, el nostre director.

Avui hem parlat en directe sobre el nou iPad d’Apple i la renovació de l’Apple TV, hem realitzat el sorteig dels tickets per a Voddler, assistirem a l’eShow de Barcelona aquest dimecres i dijous a la fira de Barcelona, sobre Android (Google Play, ICS als terminals de Samsung i ens han recomanat una aplicació: “”, ens ha faltat temps per explicar-vos i entrevistar a Imaginagroup (formació a la xarxa) i la curiositat del dia era una pàgina web on podíem trobar terminals d’última generació o encara no existents al mercat disponibles, si de la Xina.

En cada apartat hem intentat conversar amb algun dels nostres col·laboradors. Per exemple amb la categoria d’Android hem conversat amb Marc Saez, creador d’Ebreandroid.cat primer portal d’Android en català. Ens ha explicat el què pensava sobre Google Play, ICS i ens ha recomanat una aplicació per consumir menys dades als terminals, text only

A l’altre apartat del dia, Apple, hem pogut localitzar l’Àlex, desenvolupador en l’equip de Sixtemia i ens ha pogut dedicar una estona en directe. Hem conversat sobre el nou iPad, sobre si substituiria el seu iPad 2 i què recomanava a la gent. També ens ha recomanat una aplicació: DayOne

Després hem conversat amb el director de la nostra publicació, Guillem Alsina. Hem parlat sobre l’eShow que serà aquest dimecres i dijous a Barcelona. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web.

Ara bé, els guanyadors del ticket per provar Voddler són…

Xavier Estelle, Marc Barrachina, Alex Tortosa, Kimi, Jose Antonio Martinez, Rafa Manresa, Ana Serra i Miquel Angel Iglesies. Ens posarem en contacte amb vosaltres per correu, heu d’estar registrats a Voddler prèviament amics i amigues!

Tot això ha estat possible gràcies a l’equip de Constantí Radio, moltes gràcies!

Ens podeu escoltar també a través de l’iTunes, fins la setmana que bé!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: