Polaroid llançarà la Socialmatic

Compartir

De ser només un concepte a la realitat: la càmera inspirada en Instagram veurà per fi la llum.

Socialmatic

Socialmatic és una càmera de fotos amb impressora integrada l’estètica de la qual està inspirada en la icona d’Instagram. Polaroid, el seu fabricant, va mantenir aquesta càmera en stand-by sense saber si podria o no fer-la realitat i, finalment, aquesta s’ha confirmat a través de la pàgina de Facebook de Socialmatic.

Aquest gàdget tindrà, en realitat, dues càmeres: una de frontal de 14 megapíxels i flaix LED, i una de posterior de 2 megapíxels, pantalla tàctil de 4,3 polzades, impressora integrada, 4GB, WiFi, Bluetooth i GPS. El preu anunciat serà de 299 dòlars, i la data encara està pendent de confirmar.

Amb aquesta càmera, Polaroid espera tornar a primera pàgina dels mitjans d’informació, ja que tot i posseir -per exemple- la primera càmera connectada amb Android que empra lents intercanviables, ha produït molt més soroll mediàtic la segona generació de la Galaxy Camera de Samsung, presentada posteriorment.

Socialmatic

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: