Posposen la substituci

Compartir

El termini anunciat anteriorment s’amplia ara sense una data concreta de finalització.


Redacció iMàtica – Microsoft va anunciar fa uns dies que a partir d’aquest vinent 30 de juny ja no es podria accedir als comptes de Hotmail mitjançant el programa gestor de correu Outlook Express, inclòs juntament amb Windows XP.
 
Aquesta situació es devia a l’abandonament del protocol DAV per a l’enviament de missatges entre el servidor i la màquina local, i la seva substitució per DeltaSync, un protocol propietari de la companyia de Redmond no suportat per Outlook Express.
 
Si bé Microsoft hagués pogut llançar un pegat per a Outlook Express que li donés la compatibilitat amb DeltaSync, els nois de Redmond han volgut aprofitar la circumstància per "forçar" una migració dels usuaris de l’Outlook Express al nou Windows Mail, el programa que el substitueix i que sí ofereix suport per a DeltaSync.
 
Davant l’allau de crítiques i les peticions rebudes, Microsoft ha anunciat que posposa la data límit de forma indefinida, sense donar cap nova data, i que els usuaris d’Outlook Express encara podran continuar accedint als seus comptes de Hotmail passat el 30 de Juny. Més endavant es donarà una nova data per al tall en aquest servei.

Guillem Alsina