Powerex llança piles que no es descarreguen amb el pas del temps

Compartir

Vàlides per a tota mena de gàdgets electrònics com ara navegadors GPS o càmeres de fotos, ja que són compatibles amb els carregadors tradicionals.

Un problema habitual de qualsevol usuari d’aparells electrònics que empren piles recarregables com a font d’energia, és que aquestes (i de la mateixa manera que les bateries) es descarreguen si es deixa l’aparell inactiu per un llarg període de temps. Per tal d’evitar aquest problema, Powerex ha llançat un nou tipus de piles que no es descarreguen amb la inactivitat.

La gamma Imedion empra la tecnologia Low Self Discharge (LSD) basada en l’ús d’elèctrodes fabricats amb materials de nova generació, que redueixen la velocitat a la que es comença a perdre la càrrega mentre les bateries estan emmagatzemades en els dispositius. De fet, es descarrega però a una velocitat molt baixa. El resultat final és que, un cop carregada, una pila Imedion pot estar disponible al 85% de la seva capacitat al cap d’un any d’haver estat emmagatzemada sense haver-la usat.

La gamma Powerex

La gamma Powerex

Com a avantatge afegit, aquestes noves piles són a més totalment compatibles amb els carregadors convencionals per a piles NiMH.

Gràcies a això, els usuaris que viatgin amb els seus dispositius electrònics, com ara càmeres digitals, reproductors multimèdia, consoles portàtils etc, podran gaudir d’ells en tot moment sense por de quedar-se sense bateria. La qualitat dels seus materials fa que siguin adequades tant per a ús domèstic com per a professional.

El motiu d’aquest llançament de Powerex és donar solució a un dels principals problemes de les piles recarregables convencionals, que no és altre que la seva autodescàrrega: al cap del temps, una bateria emmagatzemada o dins d’un dispositiu, perd la seva càrrega encara que no s’hagi usat.

A més, per la seva banda, les piles alcalines aguanten molt més temps la seva càrrega, però no són recarregables, amb la consegüent despesa i impacte ecològic que això suposa.

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: