PortalProgramas premia els millors programes lliures

Satya Nadella en un acte de Microsoft
Compartir

Aquest portal de descàrregues vol reconèixer el paper dut a terme pel programari lliure en els avançaments tecnològics.

Premis PortalProgramas 2011 al Programari Lliure

PortalProgramas convida tots els internautes a votar en la tercera edició dels seus Premis al Millor Programari Lliure del 2011, i fins i tot a nominar (fins demà dijous dia 1) als candidats.

Aquests guardons es divideixen en vuit categories: el programari lliure més popular, el més revolucionari, el de més potencial de creixement, l’essencial per a la Web, l’essencial per a la tecnologia, per a la comunicació, xarxes de comunicació i, finalment, aquell essencial per a les empreses.

Entre els nominats (recordem que els internautes poden nominar programes fins a demà dijous) comptem amb aplicacions de primera línia com són el sistema operatiu Android, la suite ofimàtica LibreOffice, el navegador web Firefox o la base de dades MySQL, o programari menys conegut com el programa de gestió de recursos de xarxa i servidors Nagios, o l’aplicació de business intelligence Pentaho. Anteriors guanyadors són, per exemple, Firefox o Blender.

A partir de demà dijous començarà el període de votacions, que s’estendrà fins al 20 de desembre. www.imatica.org col·labora amb l’organització d’aquest concurs oferint difusió sobre ell.

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: