Preocupaci

Compartir

La darrera aparició pública del CEO d’Apple a la presentació del nou iPhone 3G va desencadenar els rumors de problemes de salut a causa de la seva aparença extremadament prima. Des d’Apple no s’ha comunicat res oficialment sobre això, tot i que fora de micros s’ha tranquil·litzat sobre l’estat de salut de Steve Jobs.


Redacció iMàtica – Apple qualifica l’estat de salut del seu màxim responsable com a quelcom personal, pel que no ha emès cap comunicat oficial sobre això. L’aparença més prima del que és habitual que Jobs havia presentat a l’acte de fa un mes en el que es va descobrir al món el nou iPhone 3G havia espantat a certs sectors com ara inversors i accionistes d’Apple, ja que Jobs és el factòtum de la companyia de Cupertino, i sense la seva guia i direcció és un misteri el que li pot passar en el futur a Apple.

Jobs ja va superar amb èxit una operació en el 2004 en la qual se li va extirpar una rara varietat de càncer de pàncrees. Avui, el CEO d’Apple afirma que no se li ha tornat ha trobar cap rastre de tumor, amb el que estaria completament guarit d’aquesta malaltia.

Què seria d’Apple si…

Els rumors i el nerviosisme (no excessiu, però si patent) que han mostrat certs sectors davant una possible malaltia del fundador i màxim responsable de la companyia de la poma, ens fan preguntar-nos què passarà el dia que, de la mateixa manera que ha fet Bill Gates, Jobs decideixi retirar-se. Potser la cotització en borsa d’Apple patirà una sacsejada important? qui el substituirà? és potser Jobs insubstituïble i el model de negoci d’Apple canviarà? o bé potser Jobs és només un eix més d’un mecanisme perfectament greixat que pot funcionar igual de bé sense ell?

Sigui com sigui, des d’aquestes ratlles li enviem els millors desitjos al CEO d’Apple.

Guillem Alsina